fbpx

Restaurant Albertslund

Smag vores tyrkiske specialiteter

Skal du på en smagsrejse til sydens sol, hvor krydderierne er intense og smagene store, så kan en autentisk middag, frokost eller sågar en suveræn brunch med tyrkisk stemning måske lige være sagen?
Her er Efendi det helt rette sted at sætte kursen efter.

En unik, mellemøstlig smagsoplevelse

Hos Görkem Efendi

Hos Görkem Efendi gør vi en dyd ud af at servere et måltid for vores gæster i Albertslund, som de vil elske. Du kan altid forvente en kæmpe lidenskab og passion for de retter, vi serverer, og vi mener selv, at vi kan byde på den bedste mellemøstlige madoplevelse i landet.

Vores menukort bærer præg af, at vi netop ønsker at give vores gæster en unik madoplevelse, og derfor kan du finde en lang række retter, der bringer dig tættere på det tyrkiske køkken. Med tiden udvikler vores kreative kokke nye og unikke retter, så derfor kan du også forvente nyheder på menukortet regelmæssigt.

Et menukort ud over det sædvanlige

På vores restaurant i Albertslund har vi mange forskellige retter på menukortet, der kan mætte sultne munde. Hvis du har lyst til at nyde din morgen på vores restaurant, så skal du smage vores lækre brunch, som altid serveres i rigelige mængder. Anretningen er klassisk anatolsk og serveres i smukke kobberbakker, men den byder samtidig på både nye og gamle favoritter.

Hvis du derimod har lyst til at kigge forbi vores restaurant i Albertslund til en frokost, så skal du også være mere end velkommen til det. Her kan vi blandt andet byde dig på vores klassiske Efendi Burger, Adana Spyd eller en lækker karry pasta. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du blot ønsker at kigge forbi for en kort stund, så kan det være, at du skal smage vores tyrkiske te, som serveres i en fin, tyrkisk kande. På den måde får du en autentisk oplevelse, som man ville få den, hvis man var sydpå.

Tag familien med på restaurant

Görkem Efendi i Albertslund

Har du lyst til at forkæle din familie med en formidabel madoplevelse? Så synes vi, at du skal booke bord på vores restaurant i Albertslund. Vi vil glæde os til at byde jer ind i det anatolske madunivers, hvor I kommer til at smage på nye retter, som I sent vil glemme.

På vores restaurant i Albertslund har vi en menu, som gør det nemt for jer at dele noget sammen på kryds og tværs af bordet. I kan eksempelvis vælge vores Görkem Köprü, som kan tilpasses alt efter, hvor mange personer i selskabet I er.

Samme princip gælder vores Steak Köprü, hvor I kan være 2 eller 3 personer om at dele et smagfuldt måltid i vores restaurant i Albertslund. Hvis du befinder dig i Albertslund eller omegn, er vi den oplagte restaurant at besøge for et autentisk måltid fyldt med smag. 

Tøv ikke med at kontakte os

Har du planer om at afholde en begivenhed for dem, du holder af, så er vores restaurant i Albertslund et helt oplagt valg. Måske skal du afholde en firmamiddag, hvor kollegaer skal samles over et godt måltid, eller også har du lyst til at holde din fødselsdag eller polterabend på vores restaurant? Görkem Efendis sætter de hyggelige rammer for dit event, og dine gæster vil garanteret elske vores menu!

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid til rådighed, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt perfekte løsning til jeres selskab.

Baklava
Grillet spyd
Brunch på Efendi Albertslund
Brunch på Efendi