Hos Görkem Efendi kan du både nyde velkendte café- og steakhouse-retter
samt særlige specialiteter fra det tyrkiske køkken.
Görkem er kendt for Etli Ekmek. Hos Görkem vil man derfor kunne nyde de særlige stenovnsspecialiteter fra det centrale Anatolien, særligt Etli Ekmek, Mevlana og forskellige varianter af Pide.
Etli Ekmek er en slags tyrkisk pizza, hvor hovedstrukturen er det samme, på en bund af dej tilføres topping, hvorefter det kommer i stenovnen. Etli Ekmek er dog noget tyndere og sprødere og så laves den med en speciel kød-/grøntsagsblanding, som sikre en unik og særlig smag. Mevlana anses typisk for det samme, dog med ost i blandingen, selvom den også i formen er en smule anderlededes.
Modsat italiensk pizza, så er formen på disse stenovnsspecialiteter typisk aflange og med en særlig udarbejdet dej, som vi har udviklet og brugt i over 20 år.
Selvom vores specielle retter er dét, der for alvor har sat et præg i vores gæsters hjerter, så byder vi på langt mere end dette. På Görkem Efendi kan du også nyde lækre burgers, steaks, pasta og sågar også kaffe og kage.
Vores cheesecakes er altid friske og vi udvælger selv vores lækre kaffebønner, som sikrer en eminent smag, altid.
Vi udvikler konstant vores brunch og sørger for lækre anretninger, hvor vi altid sørger for rigelige mængder.
Selvom vores anretning er klassisk anatolsk, serveret i håndudarbejdede kobberbakker, så byder vores brunch på både nye og gamle retter.
Med vores brunch, kan man nyde et varmt glas tyrkisk te. Teen serveres med en tyrkisk tekande, så man får oplevelsen som man ville få den, hvis man var sydpå.
Nyd oplevelsen med dem du holder af – det vil I bestemt ikke fortryde.
I vores restaurant i Albertslund byder vi på en masse siddepladser udendørs. I Albertslund kan man også nyde godt af det komplet aflukkede udendørsområde, som kan åbnes efter ønske. På den måde er man isoleret fra vind, men kan stadig nyde godt af det gode vejr, når vejret er til det.
Grillretter og særligt grillede spyd er noget vi elsker i Danmark. På Efendi kan du bl.a. nyde grillede spyd af kylling og oksekød samt vores helt specielle Adana, som består af en hakket og speciel krydret kødblanding, efter vores egne opskrifter.
Som de første i Danmark, tilbød vi spidstegt lam, der steget i egen fedt i ca. 10 timer, hvorefter kødet kommer i en særlig hvileproces, før det serveres. Her er du garanteret en unik madoplevelse, hvor både smagsløg og sanser får en oplevelse langt over det sædvanlige.
Vi udvikler konstant vores brunch og sørger for lækre anretninger, hvor vi altid sørger for rigelige mængder. Selvom vores anretning er klassisk anatolsk, serveret i håndudarbejdede kobberbakker, så byder vores brunch på både nye og gamle retter.
Med god stemning, og søde medarbejdere! Kan virkelig anbefale at man tager et kig forbi
Cansu Canan
Food came in good portions and the freshly baked bread was to die for. Would have liked the eggplant dip(babaganoush) to have more eggplant and less mayo/yogurt.
Nicoleta Andruchovici
Delicious food! Relaxing atmosphere and quick service. I highly recommend it.
Rafael Aguilar
Skal du arrangere en begivenhed for dig og dem du holder af eller er der tale om en firmamiddag, så står vi til rådighed og hjælper gerne med den perfekte løsning for jer og jeres selskab.
Er du på jagt efter et job, så søger vi altid dygtige kollegaer, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Mandag til søndag
10.00 – 22.00