fbpx

Görkem Efendi

Om os

Historien om Efendi går tilbage til Konya i Tyrkiet. Lige netop derfra, hvor Etli Ekmek og Mevlana har en helt særlig karakter og netop også dér, hvor man får de bedste af slagsen.

I 90’erne oplæres to brødre fra barnsben i denne lokale madkunst, som senere bringes til Danmark.

Vores historie

Hvor det hele startede

Med tiden opbygger de to brødre en erfaring og viden, som med årene bliver bragt til Danmark, med det vi i dag kender som Görkem Grill & Shawarma på Kanalgaden i Albertslund.

I 2018 videreudvikles konceptet og bringes i et restaurantformat til Görkem Efendi, som i dag er restauranten i Albertslund, der primært tilbyder grillretter og andre tyrkiske specialiteter som f.eks. det landskendte spidstegte lam, som fortsat er unikt i Danmark.

“When you do things from your soul,
you feel a river moving in you, a joy.”

Mevlana – Rumi

Hvad siger vores kunder

Se anmeldelser

5/5
En hyggelig familierestaurant

Med god stemning, og søde medarbejdere! Kan virkelig anbefale at man tager et kig forbi

Cansu Canan

5/5
The service was super sweet.

Food came in good portions and the freshly baked bread was to die for. Would have liked the eggplant dip(babaganoush) to have more eggplant and less mayo/yogurt.

Nicoleta Andruchovici

5/5
Excellent

Delicious food! Relaxing atmosphere and quick service. I highly recommend it.

Rafael Aguilar

Hvad kan man forvente

Det kan du se frem til

Hos Görkem Efendi er det muligt at booke til begivenheder, fødselsdage, poltearbender, bryllup m.m. Hos os kan du altid forvente en kæmpe kærlighed og passion for de retter du får serveret, hvor madoplevelsen altid vil være højt prioriteret. Så du vil altid kunne forvente den bedste mellemøstlige madoplevelse i landet.

Hos os har vi kreative kokke, som med tiden udvikler nye og unikke retter, som du kun kan nyde hos Efendi. Du kan derfor forvente at der vil være nyheder på vores menukort regelmæssigt. Vil du tættere på det tyrkiske køkken, så kan du altid regne med os.

Selvom vi har vores primære fokus på restaurantoplevelsen, så kan du altid komme og nyde en fantastisk kop kaffe med dem du holder af i de lækreste omgivelser.

Hos os kan du altid forvente en kæmpe kærlighed og passion for de retter vi serverer for dig. Du vil opleve at madoplevelsen er altid højt prioriteret, hvorfor man altid kan forvente den bedste mellemøstlige madoplevelse i landet.

Med tiden udvikler vi nye og unikke retter, som kun kan nydes hos Efendi. Man kan derfor forvente nyheder på menukortet regelmæssigt.

Kontakt os

Vi vil gerne hjælpe

Skal du arrangere en begivenhed for dig og dem du holder af eller er der tale om en firmamiddag, så står vi til rådighed og hjælper gerne med den perfekte løsning for jer og jeres selskab.

Er du på jagt efter et job, så søger vi altid dygtige kollegaer, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Åbningstider
Albertslund

Mandag til søndag
10.00 – 22.00