fbpx

Restaurant Nørrebro

Autentisk tyrkisk mad
hos Görkem Efendi

Skal du på en smagsrejse til sydens sol, hvor krydderierne er intense og smagene store, så kan en autentisk middag, frokost eller sågar en suveræn brunch med tyrkisk stemning måske lige være sagen? Her er Efendi det helt rette sted at sætte kursen efter.
Tyrkisk restaurant på Nørrebro

Görkem Efendi

Skal du på en smagsrejse til sydens sol, hvor krydderierne er intense og smagene store, så kan en autentisk middag, frokost eller sågar en suveræn brunch med tyrkisk stemning måske lige være sagen? Her er Efendi det helt rette sted at sætte kursen efter.

Blandt alverdens smagsoplevelser, butikker og forhandlere finder du i den københavnske bydel, Nørrebro, et helle, hvor du kan få appetit på de østlige smage. Hos Görkem Efendi på Nørrebro finder du nemlig alle de gode og velkendte smage fra det tyrkiske køkken, som bliver serveret på autentisk vis og med alt, hvad der hører til.

Foruden et menukort fyldt med tyrkiske specialiteter, så er der også mere traditionelle retter at finde, som enhver kan være med på, herunder både burgere, pastaretter og meget mere.

I Görkem Efendis restaurant på Nørrebro vil du møde et engageret personale, der har forstand på service og alle retterne, der serveres, og derfor kan du spørge til råds, hvis du leder efter den helt rigtige ret til dine smagsløg, eller hvis du kunne tænke dig at prøve noget nyt.

Tyrkiske smagsoplevelser i København

Görkem Efendi på Nørrebro

På menuen er der, som sagt, masser af velkendte og spændende smage at finde, og derfor kan du få en skøn smagsoplevelse, hvad end du er en garvet gænger i det tyrkiske køkken, eller om du er nybegynder og først nu er ved at stifte bekendskab med alle de unikke smage.

Kommer du forbi vores restaurant på Nørrebro til brunch, så vil du kunne vælge mellem flere forskellige brunchtallerkener, der alle byder på klassiske brunchsmag, men som også er prydet med tyrkiske specialiteter, der gør det til en autentisk tyrkisk oplevelse. Det er også muligt at vælge en lækker omelet med diverse fyld, som tage dig direkte til Tyrkiet.

Ved frokosttid er der både burgere, pastaretter, sandwiches og meget mere at finde i vores restaurant på Nørrebro. Her er retterne lavet ud fra de bedste smage og de bedste kombinationer af råvarer.

Til aften er det muligt at nyde meze og andre appetizers, såsom izgara, görkem köprü samt vores anerkendte steaks i forskellige tilberedninger. Så søger du en middag, hvor du kan få smag for Tyrkiets juveler, så er Görkem Efendi et besøg værd.

Find vores restaurant på Nørrebro

Skulle ovenstående have fristet dig, så tøv endelig ikke med at booke et bord, så du er sikret en plads i vores populære restaurant på Nørrebro. Det er især en god ide, hvis I kommer som et større selskab, da vi oplever travlhed – især i aftentimerne.

Du finder vores restaurant på Nørrebro beliggende på Frederiksborgvej 21, et stenkast fra Emaljehaven Park og få minutters gang fra Nørrebro station.

Er du ikke i Nørrebro eller omegn, kan du alternativt også tage et smut forbi vores restaurant i Alberstlund, hvor vi serverer de samme gode smage med samme gode service. Vores restaurant i Albertslund finder du på Bytorvet 9, ganske central og tæt på både station og anden offentlig transport.

Hør mere om vores
restaurant på Nørrebro

Har vi vækket din interesse, eller kunne du bare godt tænke dig at se mere til vores restaurant på Nørrebro, vores lækre mad og vores gode, tyrkiske smagsoplevelser, så kan du følge med på vores Instagram, hvor vi jævnligt poster om lækker mad, gode tilbud og konkurrencer.

Her på hjemmesiden kan du også læse mere om os og vores historie, hvor du kan lære mere om, hvem vi er.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til allergener, forskellige behov eller noget tredje. Vi står altid klar til at tage imod dig, både fysisk i vores restaurant på Nørrebro og den i Albertslund, og vi svarer gerne på dine spørgsmål.

Baklava
Grillet spyd
Brunch på Efendi Albertslund
Brunch på Efendi